در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
شرکتی که من توش کار میکردم به صورت ماهیانه قرارداد با ما می بست که اینکار لزوما اول ماه انجام نمیشد و بعضا روز اخر ماه قرارداد اون ماه رو ارائه میدادند، من ماه اهری که اونجا مشغول به کار بودم هنوز قرارداد رو به ما نداده بودند که امضا کنیم.
طبق اطلاعات من اگر در حین داشتن  قرارداد، فردی اخراج بشه نیازی به یک سال سابقه بیمه نداره، برای من قبل از ماه اخر تو این شرکت ۷ ماه بیمه رد شده و الان بیکار شدم( ماه اخر سر کار بودم ولی تا زمان اخراج شدن) قرارداد امضا نکرده بودم ، به من بیمه بیکاری تعلق میگیره؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه حداقل دارای شش ماه سابقه پرداخت حق بیمه در آن شرکت بوده و اخراج شده باشید میتوانید نسبت به درخواست برقراری بیمه بیکاری اقدام نمائید.