در پرداخت حق بیمه توسط
با  سلام  و احترام
ضمن آرزوی  سلامتی  و  قبولی  طاعات  و  عبادات  ، به  استحضار  می رسانم  همسر  من  از سال  1381 در یک شرکت  خصوصی  مشغول  به  کار  می باشد  ،  لطفاً  در  خصوص  سوالات  ذیل  راهنمایی  بفرمایید  :
1.   بیمه از  مورخه  01/02/1381 لغایت  30/12/1383  برای ایشان  رد  شده  است  .
2.  در  طی سال های 1384  لغایت  تاکنون  در همان شرکت  مشغول به  کار هستند  ولی از سال  01/01/1384  لغایت 01/10/1390 برای ایشان  بیمه  رد  نشده  است  جمعاً 7  سال  .و  دوباره  از سال  01/10/90  بیمه  رد  کرده  اند  .
3.  همسرم  همزمان  از تاریخ  01/01/88  لغایت  تا کنون به  صورت  مشاوره ای  پاره  وقت  هم  در یک  شرکت  خصوصی دیگر مشغول  به  کار شده است  که  از طریق  این  شرکت  به  صورت  ساعت  کارکرد  مثلاً  در یک ماه  9  روز  و در یک  ماه  20  روز  بیمه  برایشان رد شده  است  یعنی  از مورخه  01/01/88  لغایت  30/09/1390  بیمه  از  طرف  این  شرکت  پرداخت  شده  است  منتها نه به  صورت  کامل  .
4.  حال  شرکت  اول از  مورخه  01/10/1390  شروع  به  واریز  حق  بیمه  به  صورت  کامل  نموده  است  تا کنون  و شرکتی  هم  که مشاوره ای  در  آن  جا  مشغول  است به  صورت  همان  پاره  وقت  بیمه را  واریز  می  کند  .
لذا از  جنابعالی  تقاضای  راهنمایی  دارم  :
1.   مدت زمانی  که  شرکت  اول  بیمه  واریز  نکرده  است  را  چگونه می  توانین  احیا  کنیم  .
2.  آیا این که از دو جا بیمه واریز می شود ، منفعتی دارد یا این که بیمه شرکت مشاوره ای را قطع  کنیم  ؟
با  تشکـــر  فراوان  از  راهنمایی
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام 1- چنانچه شرکتی از پرداخت حق بیمه امتناع نماید کارگر می تواند اول به شعبه سازمان تامین اجتماعی گزارش نماید تا بازرس سازمان جهت سرکشی و ثبت اسامی کارکنان به کارگاه مراجعه نماید. اگر سابقه کارکرد مربوط به گذشته است ابتدا مدارک به شعبه تامین اجتماعی ارائه شود تا در کمیته احتساب سابقه مورد رسیدگی قرار گیرد. در صورتی که نتیجه ای حاصل نشد فرد باید به هیاتهای حل اختلاف مراجعه و با ارائه مدارک اشتغال خواهان احراز سوابق گردد.

2- پرداخت حق بیمه از دو جا یا دو کارگاه در صندوق تامین اجتماعی ایرادی ندارد . البته پرداخت از دو جا فقط در دریافت خدمات تاثیر دارد و بر اساس آن خدمات بهتری ارائه می شود. بنابراین مدت سابقه را افزایش نمی دهد.