در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام، من در دو جا مشغول به کار هستم.. 3 روز در یک موسسه و 3 روز دیگر در جای دیگری، یکی از کارفرماهام گفته می تونی 320 بهم پرداخت کنی تا من کامل بیمه ات کنم.
این کار رو بکنم؟ 320 هزار تومان درسته؟ سنوات بهم تغلق می گیره؟ اگه درست نیست این کار، بیمه خویش فرما رو توصیه می کنید؟ هزینه اش چقدر است؟

ممنونم از شما
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام هر کارفرما باید بسته به کارکرد شما حق بیمه مربوطه را به تامین اجتماعی ارسال نمایید و شما الباقی تا کامل شدن ماه را می توانید از طریق بیمه اختیاری پرداخت نمایید

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.

اطلاعات تکمیلی در :

اگر ۲ تا بیمه رد بشه از ۲ جا مختلف بیمه باشيم مشکلی پیش میاد در بیمه شدن

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی