در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)

سلام

لطفا سوالات بنده رو با دقت بخوانید چون چند چند جواب متناقض گرفتم که باعث شده گیج بشم و ندونم کدام بیمه رو باید برم دنبالش.

من چهل سال سن دارم و کارم آزاد است. یعنی برای خودم در خانه کار می کنم و یک روز هم در جایی بیمه ندارم که در سازمان تامین اجتماعی یا شرکت بیمه ای ثبت شده باشد. حالا می خواهم خودم را در این سن (یعنی چهل سالگی) بیمه کنم تا شصت سالگی و نه دیرتر مستمری نسبتا خوبی به اضافه خدمات درمانی بگیرم. در حال حاضر من برای درمان از دفترچه بیمه سلامت استفاده می کنم.

خوب سوالات و ابهامات من از این قرار است:

بیمه اختیاری همان بیمه خویش فرماست یا فرق دارند؟ کسی به من گفت بیمه خویش فرما برای کارفرمایان است. من کارفرما ندارم. یعنی خودم کارفرمای خودم حساب میشم؟

 کدام بیمه مناسب است که در آینده حقوق و دریافتی مناسبی با توجه به 20 سال پرداخت حق بیمه که به شرکت بیمه می دهم برای من عالی ترین گزینه باشد؟ من می توانم ماهی 300 بدهم. آیا بیمه اختیاری برای شروع با این مبلغ است یا بیشتر است؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

الباقی سوالات:

  1. بین بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری کدام بیمه مناسب است

  2. تفاوت بیمه عمر و سرمایه گذاری با بیمه ای که مستمری میگیریم در چیست

با تشکر از شما

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

1- بیمه اختیاری جزئی از بیمه های خویش فرما است ولی این نوع بیمه مدل های دیگری نیز دارد . بیمه کارفرمایی هم جزئی از بیمه خویش فرما است .

2- بهتر است ابتدا بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ 18 درصد بکنید و سپس خود را بیمه اختیاری کنید . مبلغ اولی امسال 172 هزار تومان و مبلغ دومی 249 هزار تومان است . در صورتی که بخواهید می توانید از بیمه های عمر شرکت های بیمه تجاری استفاده نمایید ولی توصیه من استفاده از بیمه تامین اجتماعی است . بعدا بهتر است دفترچه بیمه سلامت تان را باطل کنید .

با تشکر