در دیه و بیمه خودرو توسط
تفاوت بیمه غرامت راننده مقصر با شخص ثالث چیست؟
1 پاسخ
توسط
آنچه به راننده مقصر پرداخت می‌شود غرامت حادثه است و تحت عنوان بیمه حادثه راننده پرداخت می‌شود که ربطی به بیمه شخص ثالث ندارد

در برخی مواقع اما خود راننده مقصر نیز در پی حادثه فوت می‌کند و هیچ کس هم مسئولیت او را نمی‌پذیرد. به همین خاطر در قانون جدید بیمه شخص ثالث پیش‌بینی شده است که مبلغی برای بازماندگان فردی که مقصر حادثه بوده اما فوت کرده یا مجروح شده است، به عنوان غرامت پرداخت شود. این غرامت در قالب یک بیمه‌نامه جدا و با عنوان بیمه حادثه راننده پرداخت می‌شود و ربطی به بیمه شخص ثالث ندارد