در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام! من در تصادف لگن و دندانهای جلو شکسته است!خودم راننده و مقصر بوده ام!آیا بیمه ماشین خودم بهم تعلق میگیرد
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز براساس ماده 3 قانون جدید به راننده مقصر دیه پرداخت میشود
اما همانطور که در جمله آخر این ماده عنوان شده باید آیین نامه اجرایی و حق بیمه باید به تصویب شورای عالی بیمه و تصویب هیات وزیران برسد.

و چون تا کنون این اقدام صورت نگرفته پس تا آن زمان طبق آیین نامه 67 (ماده 115 بند ب)  برخورد خواهد شد

و براساس این ماده تنها فوت یا نقص عضو به راننده مقصر تعلق میگیرد

شکستن دندانهای شما میتواند بعنوان نقص عضو باشد
چرا که از دادن یا تغییر شکل نقص عضو تلقی میشود