در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام
آیا امکان داره یک نفر با یک شماره بیمه از دو جا بیمه رد بشه؟
من بیمه نویسندگان و روزنامه نگاران بودم که وزارت ارشاد بخشی از حق بیمه ام را پرداخت میکرد ولی برای اینکه از مزایای بیمه روزنامه استفاده کنم گفتند باید بیمه ارشاد رو قطع کنم تا بیمه روزنامه قابل اعمال باشه
دلیلش رو هم اینطور گفتن که با یک کد بیمه یک نفر از دو جا نمیتونه بیمه واریز کنه
آیا این مسله درسته ؟
1 پاسخ
توسط
بیمه ارشاد نوعی بیمه خاص است و مشمول کمک دولت است این بیمه درشرایط خاصی اعطا می شود زیرا در این نوع بیمه شما کارفرمای حقیقی ندارید ولذا سهم حق بیمه کارفرما را دولت می پردازد برای همین این نوع بیمه  از برخی مزایا مانند بیمه بیکاری محروم بودند .بخاطر همین وقتی شما بیمه اجباری شوید این بیمه معافیت خود را از دست میدهد . در بیمه کارگران ساختمانی . بیمه رانندگان درون شهری یا بیمه قالی بافان هم همین شرایط حاکم است . پرداخت حق بیمه اجباری از دو کارگاه برای یک شخص اشکال ندارد ولی بیمه ارشاد شما مشمول کمک دولت است و لذا با ید قطع میشد.