در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من فعلا بیمه مشاغل ازاد با موارد فوت و از کار افتادگی و بازنشستگی بدون درمان هستم ولی تا ماه اینده میخواهم جایی مشغول شوم و توسط کار فرما بیمه اجباری شوم.
حالا سوالم این هست که باید به شعبه تامین اجتماعی که در ان پرونده بیمه مشاغل ازاد دارم مراجعه کنم و درخواست عدم پرداخت بیمه مشاغل ازاد را بدهم یا اینکه باید کار فرما من این کار را انجام بده و نیاز به ارائه درخواست من نیست؟کلا باید چیکار کنم؟
تشکر
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام ابتدا به شعبه ای که بیمه اختیاری هستید مراجعه کنید و موضوع بیمه اجباری را بیان کنید و سپس با ارسال لیست جدید بیمه اجباری توسط کارفرما مدارک لازم از جمله کپی شناسنامه وکارت ملی را ارائه و با توجه به شماره بیمه قبلی خواستار انتقال بیمه به اجباری شوید. البته ادامه بیمه اختیاری با پرداخت حق بیمه به صورت اجباری امکان پذیر است ولی فقط حق بیمه بیمه اجباری محاسبه می شود.