در قانون کار و قرارداد کار توسط
من تو آگهی دیدم که مسئول  it میخوان منم شرکت کردم ک بین ۳۰۰۰ نفر قبول شدم حالا که من از شغل قبلیم استعفا دادم و اومدم  میگن ممکن هرجایی بیفتی مثلا آبدارچی!
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

شما درزمان استخدام مطمئننا فرم پرسشنامه استخدام تکمیل کردید و درآن نوع شغل درخواستی و حقوق درخواستی را اعلام نمودید و مصاحبه شدید لیکن اگر انتخاب شدید و حقوق درخواستی و یا توافقی را ندهند می توانید شکایت نمایید اما اینکه کی پاسخ بگیری الله اعلم