در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام...

من و دوستام كه جمعا 4 نفر بوديم بر اثر منحرف شدن ماشين ( به علت سرعت بالا) به جدول برخورد كرديم.

فقط من دستم شكست و بقيه آسيبي نديدند

من رو با ماشين شخصي به بيمارستان انتقال دادن و پليس آمد و شكايت من را ثبت كرد..

بقيه صحنه را بهم زدند و به من اصرار دارند كه شكايتت را پس بگير...

پول بيمارستان رو پرداخت كردند ولي من قصد گرفتن ديه رو دارم

لطفا بفرماييد كه پول ديه رو دوستم بايد از جيبش بده يا از بيمه
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

با سلام و درود

ضمن آرزوی سلامتی برای شما و همه حادثه دیدگان در تصادفات

دوست عزیز شما در هر حال میتونی از مسبب حادثه شکایت نمایید ولیکن اگه نظر شما دریافت دیه از بیمه شخص ثالث مقصر می باشد با ید عرض کنم که شما باید از طریق حل اختلاف طرح دعوی نمایید و درخواست کروکی نمایید چون اصل مستندات پرداخت خسارت در بیمه نامه ثالث که منجر به جرح شده باشه کروکی تنظیم شده توسط پلیس می باشدو اینکه خودروی موصوف تعمیر نشده باشه تا کارشناس حل اختلاف بتونه تایید کنه .

امیدوارم که این دوست عزیزت رو ببخشی