در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
آیا بیمه شدن اتباع خارجی توسط سازمان تامین اجتماعی قانونی می باشد
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که مجوز فعالیت لازم را داشته باشند بله می توانند اقدام به بیمه شدن کنند

ماده ۵ قانون تامین اجتماعی : بیمه اتباع بیگانه

که طبق قوانین و مقررات مربوط در ایران به کار اشتغال دارند تابع مقررات این قانون خواهد بود مگر در موارد زیر:

در صورتی که بین دول متبوع آنان و دولت جمهوری اسلامی ایران موافقتنامه‌ های دوجانبه یا چندجانبه تامین اجتماعی منعقد شده باشد که در این صورت طبق موافقتنامه عمل خواهد شد.

هر گاه تبعه بیگانه طبق گواهی مقامات صالح دولت متبوع خود در مدت اشتغال در ایران در کشور خود یا در کشور دیگر در موارد پیش‌بینی‌شده در ماده ۳ این قانون کلاً یا بعضاً بیمه شده باشند که در این صورت در همان موارد از شمول مقررات این قانون معاف می‌باشند.

تبصره. حوادث ناشی از کار اتباع کشور های ملحق شده به مقاوله نامه شماره (۱۹ ) سازمان بین‌المللی کار از شمول بند (ب ) مستثنی‌’ می‌باشد و نرخ و ماخذ حق بیمه طبق آئین‌نامه‌ای خواهد بود که توسط سازمان بیمه تامین اجتماعی تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی