در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پاسپورت اقامتی برای بیمه اجتماعی اتباع چی می باشد
1 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)

تمامی اتباع افغانستان مطابق قوانین ملی از جمله قانون پاسپورت مستحق دریافت پاسپورت برای مسافرت به خارج از کشور میباشند.

افرادی که میخواهند به هر دلیلی از سفارتخانه افغانستان در تهران پاسپورت دریافت نمایند میبایست باید اسناد هویتی معتبر ارائه نمایند که میتواند یکی از موارد ذیل باشد:

1- تذکره تأیید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان

2- پاسپورت قبلی که به هر دلیلی قابل استفاده نمیباشد

3- کارت هویت (آمایش 8) اتباع افغانستان صادره توسط اداره اتباع جمهوری اسلامی ایران

و تعرفه بانکی به شرح ذیل را پرداخت نمایند:

1- 20 یورو برای پاسپورت با اعتبار یک سال

2- 37 یورو برای پاسپورت با اعتبار دو سال

3ـ 54 یورو برای پاسپورت با اعتبار سه سال

4ـ 71 یورو برای پاسپورت با اعتبار چهار سال

5ـ 88 یورو برای پاسپورت با اعتبار پنج سال

همچنین سه قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید و کاپی اسناد هویتی را نیز به همراه داشته باشند.

در صورت نیاز به الصاق عکس همسر در پاسپورت شوهر، نکاحنامه رسمی و کاپی اسناد هویتی همسر و سه قطعه عکس همسر ضرورت است و میباست 8 یورو تعرفه بانکی پرداخت گردد.

و در صورت نیاز با الصاق عکس فرزندان در پاسپورت نیز باید گواهی ولادت، اسناد هویتی و سه قطعه عکس فرزندان نیز ارائه گردد و به ازای هر فرزند 8 یورو تعرفه بانکی پرداخت گردد.