در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام وقت بخیر
اتباع خارجی هستم
و پدر من هم تا چند ماه پیش بیمه خاص سلامت داشت و حال از طرف بیمه سلامت تحت پوشش نیستیم
و حال هزینه های دیالیز رو ازاد پرداخت میکنم
میخام بدونم شرایط بیمه تامین اجتماعی برای اتباع خارجی که بیماری خاص دارند چیست ؟
آیا میتونن اتباع خارجی بیمه خاص  تامین اجتماعی رو بگیرند ؟
و مدارک لازم برای بیمه خاص و اقداماتی که باید انجام بدیم چیست ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که کارت اقامت و یا جواز کسب دارید می توانید برای بیمه های اختیاری تامین اجتماعی اقدام نمایید

در زمینه پوشش درمانی بیمه های خاص بیمه تامین اجتماعی نیز می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

آیا دفترچه بیمه درمانی بیماران خاص با دفترچه افراد عادی فرق داره ؟

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال 95