در سایر توسط
با سلام
من در کارگاه نجاری مشغول کارم و تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستم. این کارگاه متعلق به فرد بازنشسته اموزش و پرورش است.
.به گفته  صاحب کارگاه( در مورد شرایط کارفرما بودن اطلاعی ندارم) برای بیمه کردن کل هزینه بیمه(سهم کارفرما و سهم کارگر) را خود من باید متقبل شوم.
متوسط درامد ماهیانه من 700هزار تومان است. بهترین حالت که تحت پوشش بیمه قرار بگیرم ضمن اینکه شرایط بازنشستگی هم داشته باشد، چیست؟ (بیمه اجباری، بیمه سلامت،بیمه تکمیلی sos...)
ببخشید اگر چندین بار سوال مطرح کردم.
با سپاس
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حقوق دریافتی شما نباید از حداقل حقوق تعیین شده در وزارت کار کمتر باشد (برای سال 95 بدون مزایا حدود 812 تومان می باشد)

کارفرما باید شما رو بیمه اجباری تامین اجتماعی کند و ربطی به بازنشسته بودن یا نبودن کارفرما ندارد

برای بیمه تامین اجتماعی 23 درصد سهم کارفرما و 7 درصد سهم کارگر می باشد

می توانید برای بررسی به نزدیک ترین اداره کار در محل کارگاه مراجعه نمایید و درخواست بازرسی دهید

 در صورتی که نیاز به بیمه تکمیلی دارید می توانید یا به صورت گروهی (از طریق کارگاه ) یا به صورت انفرادی اقدام نمایید

بیمه درمان تکمیلی انفرادی

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی