در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام
بنده در کارگاهی مشغول کار بودم.کارفرما متاسفانه با کسر حق بیمه اونو پرداخت نکرده.بنده در ماه دوم کار در انجام ماموریت تصادف کردم «13مهر93»و بخاطر شدت جراحات تا سال95قادر به پیگیری شکایت نبودم.بعد از شکایت ومحکومیت کارفرما به واریز حق بیمه . آیا بنده میتوانم مستمری از کارافتادگی بگیرم؟
حقوق من چقدره؟
 با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت تایید حادثه حین کار تامین اجتماعی با اعمال ماده 66 قانون تامین اجتماعی و اخذ ده سال حق بیمه از کارفرما کارگر را از کار افتاده مینماید و حقوق مستمری پرداخت میگردد

حقوق تعین شده براساس میزان کل سابقه بیمه پردازی محاسبه خواهد گردید