در لیست بیمه توسط

سلام.

در یک پروژه غیر عمرانی آیا پیمانکار میتواند پرسنل پیمانکاران دست دوم را در لیست بیمه خود بگنجاند.؟

لطفا اگر مغایر قانون تامین اجتماعی است به ماده و تبصره اشاره نمائید

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام
مگر شما با پیمانکار دست دوم قرارداد ندارید
اون باید کدکارگاهی و ردیف پیمان بگیرد و توی اون کد بیمه ردکند
اگر شما کارگرای یک شرکت دیگه رو تو لیست خودتون رد کنید تمام مسئولیتهای کارفرمایی اونها با شما خواهد بود و عواقب متعددی دارد.
مگر اینکه قراردادی نداشته باشید واون نفراتو چند ماهی دراختیاربگیرید تا کار پروژه روبراتون انجام بدن و براشون توی اون پروژه لیست بیمه ردکنید