در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
آیا احتساب بیمه عمر به عنوان ترکه و وصول مهریه از آن امکان پذیر است ؟ کتب منابع و مواد قانونی را بفرمایید
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

با سلام باتوجه به اینکه در بیمه عمر، شخص می تواند به نفع یک یا چند نفر از وراث خود و یا شخص ثالث بیمه شود و غرامت مربوط بعد از فوت به ان ها پرداخت گردد، این غرامت از شمول عنوان ترکه متوفا خارج بوده و قابل توقیف بابت بدهی متوفا نیست پیگیری حقوقی دیه تصادفات