در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای خرید بیمه عمر می خواستم انواع بیمه های عمر و سرمایه گذاری که شرکت های بیمه ارائه می دهند می خواستم ببینم به چه دسته بندی هایی تقسیم می شود.

با تشکر
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

بیمه های عمر و سرمایه

بیمه عمر یکی از شاخه های بیمه اشخاص می باشد. در بین بیمه های عمر؛ بیمه عمر زماندار، عمر مانده بدهکار و بیمه عمر و پس انداز دسته بندی می شود.

بیمه عمری که شما می توانید انجام دهید و برای شما هم پوشش بیمه ای دارد و هم بازنشستگی بیمه عمر و پس انداز می باشد که در هر شرکتی فقط نام آن متفاوت است. ولی ماهیت و روش کار انها همه مثل هم می باشد.

در بین بیمه های عمر، بیمه پاسارگاد بیشترین تعداد بیمه را در ایران صادر کرده و بیشترین پوشش ها را دارد.

از لحاظ بازنشستگی و سود تعلق گرفته به اندوخته شما در تمامی شرکت ها توسط بیمه مرکزی با یک نرخ مشخص یکسان تعیین شده است.

در ضمن بیمه ها برای بیمه عمر هر ساله سود مشارکت در منافع اعلام می کنند که میانگین ان در کل کشور در سال گذشته 20.5 درصد است.