در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
اگر کسی تنها 5 سال از کل مدت زمانی که برای بازنشسته شدن نیاز است کم داشته باشد آیا میتواند ان را با پرداخت پول خریداری کند؟به عنوان مثال اگر خانمی 15 سال سابقه بیمه داشته باشد و 42 سالش هم باشد (در این سن 20 سال سابقه برای بازنشسته شدن نیاز است و ایشون 15 سال سابقه دارد )
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی