در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه نامه سال94 هست در تصادف راننده مقصر بودم از ناحیه لگن آسیب دیدم 9 درصد برام تعین کردن ایا دیه یا غرامت یا ارش بهم تعلق میگیرد اگه میگیره چقدر است
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خبر اصولا برای بیمه نامه های سال ۹۴ و راننده مقصر فقط غرامت نقص عضو یا از کار افتادگی  پرداخت خواهد شد ولی شما می تونید به پزشک معتمد بیمه مراجعه کنید و میزان از کار افتادگی جزئی خود رو تعیین کنید

البته اینو دکتر معتمد بیمه تشخیص میده که شامل خواهید شد یا نه