در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
باسلام
من مدت 5 سال در یک شرکت کار کردم که اواخر هرسال به اجبار، کارفرما ازما یه برگه که عنوانش دریافت مزایای پایان کار بود و نوشته بود که تمامی حق و حقوق خودرا گرفته ایم و هیچ شکایتی ازش نداریم را ،ازما امضا و اثر انگشت میگرفت و جای مبلغ را خالی میگذاشت . در صورتیکه به ما نه عیدی کامل می داد نه پایان کار نه حق مرخصی و سنوات ، میخواستم ببینیم همچین برگه ای اصلا وجهه قانونی دارد.یا اگه بخواهیم ازش شکایت کنیم امکانش هست به حق و حقوق کاملمون برسیم چون ایشان نه به ما عیدی کامل میدادند و نه پایان کار و سنوات .لطفا راهنماییم کنید.باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
برگه های تسویه حسابی که صرفا در آن رقم بابت پرداختی ذکر شده باشد مورد قبول می باشد و می بایست هر مورد پرداختی مورد ادعا با ذکر رقم پرداخت در برگه تسویه حساب مشخص شده باشد در غیر اینصورت میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست خود اقدام نمائید.