در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
آیا در تصادفات بدون کروکی، لازم است مقصر حادثه نیز، به شرکت بیمه مراجعه نماید؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

بهترین پاسخ

(استناد به بند ث، ماده 8 دستورالعمل اجرایی ماده 14 قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل اشخاص ثالث مصوب 21/06/1389 وزيران عضو كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك)

در تصادفات بدون کروکی، لازم است هر دو راننده (مقصر و زیان‌دیده) با خودروهای تصادفی، قبل از هرگونه اقدام به تعمیر و بازسازی اتومبیل خود، به واحد خسارت شرکت بیمه مراجعه نمایند.

هنگام مراجعه به شرکت بیمه، باید رانندگان مقصر و زیان‌دیده، جهت تکمیل فرم اعلام خسارت، به اتفاق یکدیگر حضور پیدا کنند.

اگر خودروهای طرفین قابل حرکت نباشند، پس از تشکیل پرونده، نسبت به اعزام كارشناس به تعميرگاه مربوطه اقدام شود در اين قبيل موارد به دليل جدا بودن خودروهاي در تعميرگاه‌هاي مختلف مي‌بايست به نقاط خسارت ديده و نحوه حادثه دقت كافي نمود.

(براي اطلاع بيشتر نحوه بررسي اوراق و ارزيابي خسارت بيمه‌هاي اتومبيل را مطالعه نمايد)