در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام آیا برای گرفتن خسارت اتومبیل لازم است که اتومبیل مقصر به بیمه مراجعه کند یا فقط باید اتومبیل زیان دیده مراجعه کند؟
سوال دوم اینکه ماشین زیان دیده که من باشم به نام خانمم است. آیا حضور خانمم در بیمه الزامی است؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام حضور مالک خودرو الزامی است

مدارک لازم برای دریافت خسارت بیمه شخص ثالث

الف خسارتهای مالی

1- بدون گزارش نیروی انتظامی

- تکمیل فرم قبول تقصیر از سوی مقصر و زیان دیده

- ارائه شناسنامه مالکیت هر دو طرف

- داشتن گواهینامه رانندگی هم برای مقصر و هم برای زیاندیده

- داشتن بیمه‌نامه شخص ثالث هم سوی مقصر و هم برای زیاندیده

- بازدید از هر دو اتومبیل به صورت همزمان

البته برای شرکت های بیمه بعضاً متفاوت است

2- با گزارش نیروی انتظامی

- کلیه مدارک فوق بهمراه کروکی پلیس

نکته: در صورت برهم خوردن صحنه تصادف و یا نداشتن کروکی پرداخت خسارت فقط تا سقف 500 هزار ریال می‌باشد

ب - خسارتهای جانی:

در صورت بروز خسارت جانی و برای دریافت دیه و هزینه های پزشکی ، مدارک زیر مورد نیاز می‌باشد:

بیمه‌نامه مقصر

- گزارش برابر اصل شده کارشناس تصادف با پاسگاه انتظامی محل وقوع تصادف

- اوراق بازجویی برابر اصل شده مقصر و کلیه زیاندیده ها و یا ورثه متوفی

- گواهی برابر اصل شده پزشکی قانونی در مورد مجروحین با گزارش معاینه جسد

- گواهی برابر اصل شده دفن یا خلاصه فوت افراد متوفی

- فتوکپی برابر با اصل شده کلیه صفحات شناسنامه های افراد متوفی

- فتوکپی برابر با اصل شده برگ انحصار وراثت

- رای قطعی دادگاه