در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
بهترين نوع چيدمان پرونده در تصادفات بدون كروكي(ثالث مالی) به چه نحوي مي‌باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
ترتيبي كه ذكر مي‌شود ساده‌ترين نوع چيدمان خواهد بود و هر شركت بيمه مي‌تواند يك رويه در چيدمان اوراق داشته باشد و موارد ذكر شده را مي‌توان با تهيه چك ليست مدارك و يا فرم شرح خلاصه پرونده تكميل نمود.

1-در گوشه سمت راست پوشه اصل كوپن باطل شده را الصاق نمايد. (اخذ برش خسارت طبق رویه می‌باشد)

2- مدارك مقصر را از پايين‌ترين صفحه به ترتيب در سمت چپ پوشه به شرح ذيل مرتب نمائيد:

الف) تصوير برابر با اصل شده بيمه‌نامه خودروي مقصر (صفحه 1)

ب) استعلام سابقه خسارت بيمه‌نامه (صفحه 2)

ج) استعلام صورت حساب وضعيت پرداخت حق بيمه (صفحه 3)

د)تصوير برابر با اصل شده كارت يا سند خودروي مقصر (صفحه 4)

ه)تصوير برابر با اصل شده گواهينامه مقصر (صفحه 5)

و) تصوير برابر با اصل شده كارت ملي مقصر (صفحه 6)

3- مدارك زيان‌ديده را پس از مدارك مقصر به شرح ذيل مرتب نمائيد:

الف) تصوير برابر با اصل شده بيمه‌نامه زيان‌ديده (صفحه 7)

ب)تصوير برابر با اصل شده كارت يا سند خودروي زيان‌ديده (صفحه 8)

ج)تصوير برابر با اصل شده گواهينامه زيان‌ديده (صفحه 9)

د) تصوير برابر با اصل شده كارت ملي زيان‌ديده (صفحه 10)

4- فرم گزارش كارشناس خسارت (فرم ارزيابي خسارت) (صفحه 11)

مدارك بایسته هر پرونده خسارت مالي:

1- عكس‌هاي چاپ شده مواضع خسارت ديده وسايل نقليه مقصر و زيان‌ديده (عكس‌ها مي‌تواند در سمت راست پوشه درج شود یا بعد از فرم ارزيابي قرار گيرد (صفحه 12)

همچنين مي‌توان به جاي چاپ و درج عكس در پرونده فایل عکس ها را در سامانه خسارت ثبت نمود كه از طريق جستجو بر اساس شماره پرونده به سهولت به آن عكس‌ها دسترسي خواهيد يافت. (چاپ یا ذکر شماره پرونده جهت دسترسی به عکس بسته به رویه آن شرکت می‌باشد)

2- اخذ استعلامات لازم از جمله بررسي سوابق خسارت از پرتال بيمه مركزي به نام سامانه استعلام خودرو كه در اين سامانه بر اساس شماره پلاك، شماره موتور و شاسی خودرو همچنين بر اساس كد ملي طرفين مي‌توان استعلامات لازم را اخذ نمود. (صفحه 13)

3- برگه تسويه خسارت مالي كه به دايجست يا مفاصا حساب معروف مي‌باشد. (صفحه 14)

 4- كليه اوراق پس از چيدمان  لازم مي‌باشد كه برگ شمار شوند.

 اكثر شركت‌ها بيمه پيشتاز در اين صنعت ديگر به صورت سنتي فيزيك مدارك (تصوير اوراق) را بايگاني نمي‌كنند، بلكه در همان ابتدا كارشناس تشكيل پرونده كليه اوراق را اسكن نموده و يك فايل سيستمي براي طرفين ثبت مي‌نمايند اين امر باعث مي‌شود كه در مصرف كاغذ تا حد زيادي صرفه‌جويي شده و دسترسي به فايل‌ها به سهولت صورت پذيرد و هيچ نوع بايگاني فيزيكي از پرونده‌ها وجود ندارد.