در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
فرم اعلام خسارت بدون كروكي بايد چه وي‍ژگي‌هاي داشته باشد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

هميشه به ياد داشته باشيد هرچه فرم جامع‌تر و در عين حال ساده‌تر باشد با دقت بيشتري مي‌توان حادثه را بررسي نمائيم و از طرفي اپراتور ثبت هنگام تشكيل پرونده در سيستم با سرعت بيشتري اين اقدام را انجام خواهد داد، حتي المقدور سعي شود از پاسخ‌گويي بصورت گزينه‌ي اجتناب شود زيرا اين امر باعث كاهش دقت در زمان ثبت و تأييد خواهد شد.

يك فرم اعلام خسارت خوب مي‌بايست حداقل داراي چهار قسمت به شرح ذيل باشد:

1- قسمت مقصر:

شامل مشخصات ريز مندرجات در گواهينامه، كارت ملي، بيمه‌نامه، آدرس محل سكونت، شغل و شماره تلفن‌هاي ثابت و همراه مقصر.

2- قسمت زيان‌ديده:

شامل مشخصات ريز مندرجات در گواهينامه، كارت ملي، بيمه‌نامه، آدرس محل سكونت و شماره تلفن‌هاي ثابت و همراه زيان‌ديده.

3- شرح حادثه :

در اين قسمت احدي از طرفين مي‌بايست به شرح جزئيات شامل ساعت، تاريخ، محل و علت حادثه را بصورت اختصار يادداشت نمايد. (متذكر مي‌گردد تاريخ، محل و علت حادثه جزء الزمات در هنگام ثبت در سامانه خسارت مي‌باشد)

4- ترسيم كروكي:

در اين قسمت احدي از طرفين مي‌بايست كروكي تصادف را شامل خيابان اصلي يا فرعي، ميدان، چهارراه، دور برگردان و... همچنين حالت خودرو ها بصورت اولیه و ثانویه ترسيم نمايد.

به ياد داشته باشيد هرچه اين فرم جامع‌تر باشد با سهولت بيشتر مي‌توان از لحاظ فني حادثه را بررسي نمود.

نمونه فرم اعلام خسارت بدون كروكي:

فرم اعلام خسارت بدون کروکی