در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

مبلغ حق ماموریت چقدر است

2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
مطابق با ماده 46 قانون کار ماموریت به موردی اطلاق می گردد که کارگر برای انجام کار حداقل 50 کیلومتر از محل کارگاه اصلی دور شود و یا ناگزیر باشد حداقل یک شب در محل ماموریت توقف نماید و این فوق العاده ماموریت نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگر باشد و همچنین کارفرما مکلف به تامین هزینه رفت و برگشت می باشد.