در بیمه بیکاری توسط
باسلام. حقوق بنده با سایر مزایا و ایاب و ذهاب درماه 15/000/000ریال می باشد حال درنامه عدم نیاز کارفرما حقوقی که برای بیمه ردمیکند رادر نامه عدم نیاز عنوان می کند درصورتیکه به سایر مزایا و ایاب و ذهاب بیمه تعلق نمیگیرد.می خواستم بدانم مبلغ حقوق ماهانه من که همان 15/000/000ریال می باشد در پرداخت بیمه بیکاری تاثیر دارد یا تامین اجتماعی درهرصورت همان حداقل مزد را محاسبه میکند.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
برای پرداخت بیمه بیکاری میانگین نود روز آخر حق بیمه محاسبه میگردد و 55 درصد از حق بیمه پرداختی که از حداقل دستمزد قانونی کمتر نباشد قابل پرداخت می باشد