در دیوان عدالت اداری توسط
با سلام ممنون میشم اگر جواب منو بدید.

من سال ۹۱ توی فرودگاه امام خمینی شرکتی بودم که بعد از مدتی بصورت قرارداد مستقیم با خود اداره قرارداد بستیم.تا نزدیک ۲ سال زیر نظر خود اداره بودیم که متاسفانه سال ۹۳ از بین ۳۰۰ نفر ۴۰ نفر رو دوباره شرکتی کردن که منم جزو این ۴۰ نفر بودم.و بنده به ناچار به شرکت دیگه رفتم و از طریق دیوان عدالت پیگیر برگشتمون  به قرارداد مستقیم با خود سازمان شدیم.در سال ۹۴ شرکتی که من مشغول به کار بودم متاسفانه قبل از اینکه در مناقصه بازنده شد به تعدادی از نیروها که منم بودم نامه عدم نیاز داد و منم از طریق آداره  کار به مدت ۱۸ ماه بیمه بیکاری تعلق گرفت.اما حالا دیوان عدالت رای به نفع ۴۰ نفر نیرو صادر کرده که منم جزو همون ۴۰ نفرم.متاسفانه چون از بیمه بیکاری استفاده میکنم اداره مربوطه اعلام کرده بعلت قطع ارتباط با فرودگاه نمیتونم بازگشت به کار بشم .حالا واحد حقوقی خود فرودگاه به من گفتن از طریق اداره بیمه اقدام کنم که آیا از نظر بیمه اجتماعی با بیمه بیکاری میتونم برگشت به کار بخورم یا نه.

ممنون سپاسگزارم اگر جواب منو بدین و من از بلاتکلیفی در بیام.شماره تماسم ۰۹۱۹۵۳۹۲۵۹۱.اگر امکانش بود جواب رو بفرستید به این ایمیل farhadnazer4@gmail.com
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام دریافت بیمه بیکاری حق شما بوده واصلا ارتباطی به برگشت بکار شما ندارد واگر رای دیوان برای برگشت بکار شما صادر شده سازمان مربوطه(فرودگاه)موظف است حکم را اجرا کند یعنی شما را به کار دعوت کندچنانچه از پذیرش شما خودداری نماید شما به واحد اجرای احکام شعبه صادر کننده رای مراجعه نمایید ودرخواست اجرای رای رو خواستار شوید