در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام بنده با 30 سال سابقه بازنشسته کارمند بانک شدم می خوام بدانم پاداش بازنشستگی من چقدر می شود.باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

حق سنوات پایان خدمت بر اساس ماده ۲۴ قانون کار محاسبه می شود

در صورت خاتمه قرارداد کار ، کار معین یا مدت موقت ، کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد ، یک سال یا بیشتر ، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه ، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید .

محاسبه آنلاین حق ﺳﻨﻮﺍﺕ پایان خدمت