در بیمه بیکاری توسط
با سلام و خسته نباشید. من جدیدا بیکار شدم. بیمه بیکاری به من تعلق گرفته ولی 10 درصد حق بیمه متاهلی رو به من ندادن. شوهر من خودشان بیمه نیستند و تحت تکفل من هم نیستند. میخواستم بدونم چرا 10درصد حق بیمه متاهلی رو به من ندادن. آیا این 10 درصد به خانمها تعلق نمیگیره. اگر امکانش هست، خواهش میکنم به ایمیل هم جوابو بفرستید. و اینکه چقدر طول میکشه تا جواب بدین؟ سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

میزان عائله مندی برای خانم ها در صورتی امکان پذیر می باشد که شوهر تحت تکفل شما باشد( سن بالای 60 سال یا از کارافتاده و درآمدی نداشته باشند)

در غیر این صورت 10 درصد حداقل دستمزد برای شما محسوب نخواهد شد