در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چنانچه یکی از فرزندان بیمه شده که کمک عایله مندی در رابطه با او پرداخت می شود شرایط قانونی لازم را از دست بدهد و بطور مثال سنش از 18 سال تجاوز نماید آیا فرزندان دیگری که شرایط قانونی را دارا هستند می توانند جانشین او بشوند و کارگر همچنان از کمک عایله مندی برخوردار باشد ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

چنانچه هر یک از فرزندانی که کارگر در ارتباط با آنان از کمک عایله مندی استفاده می نماید، شرایط قانونی، منجمله داشتن سن زیر 18 سال را فاقد گردند، دیگر فرزندان کارگر، بشرط داشتن شرایط قانونی، جانشین فرزندان قبلی شده و کارگر همچنان از حق عایله مندی، حداکثر برای دو فرزند، برخوردار خواهد بود.