در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بند 2 ماده 86 قانون تأمین اجتماعی یکی از شرایط استفاده از کمک عایله مندی بعد از سن 18 سالگی فرزندان را ادامه تحصیل آنان دانسته است محدودیت زمانی ادامه تحصیل چه میزان می باشد ؟ اثبات ادامه تحصیل چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در ضوابط مربوط به پرداخت کمک عایله مندی که در ماده 86 قانون تأمین اجتماعی به آن پرداخته شده قید محدودیت سنی جهت ادامه تحصیل برای استفاده از حق‌اولاد پیش بینی نگردیده است ضمناً گواهی های اشتغال به تحصیل که از سوی مراکز و موسسات آموزشی رسمی صادر می گردد ملاک احراز ادامه تحصیل خواهد بود.