در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

بهترین بیمه مسئولیت مدیران و ناجیان استخر را کدام شرکت بیمه ارائه می کند ؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه نامه مدنظر شمارو همه شرکتهای بیمه پوشش میدن،بیمه های خصوصی خیلی بهتر ریسک رو قبول میکنن و پوشش میدن.

بیمه پاسارگاد هم مانند سایرین این بیمه نامه را داشته،و در زمینه پرداخت خسارت نیز خیلی هم موفق عمل کرده است.

در صورت تمایل به انجام امور بیمه ای خود میتوانید از ما مشاوره های لازم را دریافت نموده و با خیالی آسوده کارهای بیمه ای خود را به ما بسپارید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.