در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

می تونید در مورد تفاوت بیمه مهندسی و مسئولیت توضیح بدهید؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
بیمه در چهار بخش تعریف شده است 1- بیمه های اموال 2- بیمه های اشخاص و زندگی 3- بیمه های مسئولیت 4- بیمه اعتبار وتضمین

کلیه بیمه های مهندسی، آتش سوزی و باربری که مربوط به مباحث مالی میباشند در بخش بیمه های اموال تعریف شده است و بیمه های حوادث،درمان، مسافرت وعمر در بخش بیمه های اشخاص تعریف شده است. بخشی از بیمه های که ناشی از مسئولیت افراد در قبال فعالیتهایی که بصورت روزمره انجام میدهند وباید مسئولیت فعالیت های خود را خودشان بپذیرند نیز در بخش بیمه های مسئولیت تعریف شده است. . بیمه های اعتبار و تضمین نیز مربوط به مرهونات بانکی و کارافرینی و ... میباشد. با تعاریف مذکور عملا تعریف بیمه های مهندسی و مسئولیت نیز داده شده است.