در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

بازنشستگی کارگران ساختمانی چند سال است
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

به موجب ماده ۱۰ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، تمام کارگران ساختمانی بیمه شده باید حداقل ۳۵ سال سابقه داشته باشند که بتوانند در ازای دریافت ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند. اما سایر بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی که کارگری ساختمانی نیستند، به شرط داشتن حداقل ۳۰ سال پرداخت حق بیمه می‌توانند با دریافت ماهانه ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند

** در حال حاضر این ماده از قانون اجرا نمی شود و در حال حاضر برای بازنشستگی مانند دیگر بیمه شدگان تامین اجتماعی اعمال می شود

شرایط بازنشستگی

همه چیز در مورد تفاوت بیمه اجباری و بیمه مشاغل آزاد ( بیمه قالی بافی ، بیمه کارگران ساختمانی و…)