در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
هنگام خرید بیمه نامه عمر پول را باید به نمایندگی بدهیم یا به بانک پرداخت کنیم به وسیله دفترچه اقساط؟حق بیمه به صورت سالانه پرداخت میشود
5 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز برای دفعه اول به نماینده تحویل دهید ولی بهتر است به حساب نماینده واریز شود که مدرک هم داشته باشید یا اینکه به حساب بیمه پاسارگاد بریزیدو فیش بانکی را تحویل نماینده دهید دفعه های بعد با دفترچه پرداخت میکنید