در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با درود و احترام

بنده مدت 3 سال است به طور پیوسته با یک شرکت خصوصی همکاری دارم الان در ماه 4 بارداری هستم و به دلیل احتمال سقط جنین نیاز به استراحت مطلق در منزل دارم از طرف پزشک برای سازمان تامین اجتماعی گواهی ارسال شده که اقدام به مرخصی زایمان کنم که نامه برای کمیسیون پزشکی ارسال شده و تاکنون هم جوابی به ما داده نشده است اما بنده امکان رفتن به سر کار را ندارم.

میخواستم بدانم ایا با مرخصی زایمان اینجانب بر طبق قانون موافقت خواهد شد یا خیر؟

ایا در زمان استفاده از مرخصی زایمان شرکت باید اسم بنده را در لیست بیمه رد کند یا خیر؟

با توجه به اینکه بنده فقط 3 ماه دیگر یعنی تا پایان خرداد با شرکت قرار داد دارم ایا میتوانم از مزخصی زایمان استفاده کنم یا نه؟

اگر با 2 ماه مرخصی استعلاجی موافقت شود و بقیه بصورت مرخصی زایمان باشد چه؟ ایا با توجه به پایان قرارداد میتوانم از مرخصی زایمان استفاده نمایم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- مرخصی زایمان حدودا 6 ماه است که از سه ماه قبل از زایمان می توانید از آن استفاده کنید .

2-در صورت نیاز به تایید بیشتر از این زمان ، باید تایید کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی را بگیرید .

3-بله می توانید .

4-نه اسم تان به عنوان مرخصی زایمان باید رد شود .

با تشکر