در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با عرض سلام-55 سال سن دارم دوبار عمل قلب و شکستی ران پا و12 سال سابقه بیمه اجباری تا مین اجتمایی دارم برای از کار افتادگی اقدام متاسفانه گفتن ماده 90 می شود چون چکاپ پزشکی بدو استخدام نداشتم و  چون کارفرما برادرم بود شکایت نکردم ایا راهی هست که من از کارافتادگی بگیرم ؟و اگر نه، می توانم با سابقه 12 سال بازنشستگی بگیرم و اگر بخواهم    می توانم 18 سال خلا سابقه بیمه بخرم -با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

به نظرم اگه از کارافتادگی هم بگیرین اگر کارفرما مقصر (با توجه به اینکه به آزمایشات اعزام نگرده و باعث افزایش میزان بیماری شما شده)شناخته بشه ، هزینه زیادی ازش دریافت می کنن

برای سوال دوم اینکه خیر امکان خرید 18 سال سابقه بیمه با بخشنامه های فعلی وجود ندارد