در سایر توسط
سلام. من 13 ساله با کمال صداقت و خوش قولی و مسوولیت پذیری برای 28 شرکت و مغازه چه بیرون چه داخل خانه تایپ کردم و استاد شدم. اما حیف بیمه نکردم و نیستم دلم میخواد عیدی و حقوق ثابت و بازنشستگی داشته باشم افسرده ام راه شو بلد نیستم چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما می توانید برای خدمات درمانی از دفترچه سلامت که رایگان است استفاده نموده و برای خدمات بازنشستگی و امثالهم یک بیمه عمر و تامین آتیه خریداری نمائید که بتوانید برای زمان کهعولت سن از آن استفاده نمائید . جهت مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید.