در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
باسلا
بنده حدود هفت سال در یک شرکت تعاونی مسکن بعنوان متصدی امور دفتر شرکت مذکور مشغول به کار بودم با حقوق به مراتب کمتر از اداره کار و بدون پرداخت حق بیمه سنوات و مزایا وحالیه با اتمام ساخت وساز منازل وتحویل بنده اخراج شدم خواستم بدونم با این تفاصیل میتونم برعلیه شرکت به دلیل عدم پرداخت موارد فوق شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
شما میتوانید به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست خود مبنی بر پرداخت کلیه مطالبات ضمن و پایان کار خود اقدام نمائید. و در خصوص بیمه خود مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه شما می باشد.