در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
جهت انجام عمل بواسیر و فیستول و همچنین کیست مویی چگونه برای استفاده از بیمه تکمیلی ایران اقدام نمایم آیا مستقیما پزشک طرف قرار داد بیمه ایران عمل را با کسر فرانشیز انجام میدهد؟بیمارستان طرف قرارداد بیمه ایران اگر این عمل را انجام دهد چگونه است آیا هزینه های عمل را مستقیم کسر میکند یا خیر؟
بنده شاغل در شرکت فولاد مبارکه اصفهان بیمه اصلی تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی ما هم بیمه ایران میباشد
با تشکر و احترام
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
آقای علیرضا سلام،وقت بخیر.

اگر بیمارستانی که قرار است شما را در آنجا عمل نمایند،با بیمه ایران قرارداد داشته باشد،کافی است که دستور پزشک،تاریخ عمل و شماره فکس قسمت پذیرش بیمارستان را به بیمه ایران اعلام نمایید،آنها همان روز معرفی نامه را به بیمارستان مربوطه فکس می نمایند،با میزان سقف تعهدات که در آن قید خواهد شد.

در صورتی که بیمارستان محل عمل شما با بیمه ایران قرارداد نداشته باشد،ابتدا باید تمام هزینه ها را پرداخت نموده،سپس مدارک را به بیمه ایران تحویل نمایید تا آنها بر اساس تعرفه خودشان آن مبلغ را به شما بپردازند.

دستمزد پزشک و... دیگر بعهده شما که نیست،بعهده بیمارستان مربوطه است.

معمولا سقف تعهدات بیمه تکمیلی مهم است که باید آن را از اداره رفاه خود پرسیده و بدانید.

ضمنا ۳۰٪ از کل مبلغ را بیمه پایه شما خواهد پرداخت.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.