در بیمه درمان تکمیلی توسط
سقف تعهدات بیمه تکمیلی ایران برای لیزیک دو چشم چقدر است؟ و آیا برای عینک و لنز هم تعهداتی دارد یا خیر؟؟ مبالغ تعهدات هم ذکر شود .ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

جواب این سوال شما مثبت هست،فقط نکته ای که سوال شما داره اینه که اگر در حال حاضر بیمه تکمیلی دارین باید به مسول اداری،مالی،رفاهی و یا منابع انسانی مراجعه کنین تا ببینید که داخل قرارداد شما این پوشش هایی که نام بردین،که معمولا وجود داره،آیا وجود داره و سقف تعهداتش چقدره.