در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید. خانمی53 ساله هستم که به مدت 13 سال در زبانکده مشغول تدریس میباشم ولی تازه یکساله و چند ماه است که ماهیانه بین 111 تا140 بیمه پرداخت میکنم با توجه به این که دو سال دیگر به سن بازنشستگی میرسم و تا آن موقع سابقه بیمه من چهار  روز محاسبه خواهد شد، آیا پرداخت بیمه برای من کار درست و عاقلانه ایست؟ لطف کنید مرا راهنمایی کنید و از بلاتکلیفی رها سازید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام 1- شما می توانید برای سال هایی که کار می کردید ولی بیمه نبوده اید از کافرما شکایت نمایید

2- برای بازنشستگی در سن 55 سالگی باید حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید و در صورتی که سوابق بیمه شما کمتر باید سابقه تا 10 سال را خریداری کنید و با 10 روز حقوق بازنشست شوید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟