در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در این پوشش،په حق بیمه ای مد نظر هست؟ 1- همان حق بیمه ای که بیمه گذار میبایست میپرداخته؟ 2- فقط هزینه های بیمه گری پوشش عمر و پوشش های اضافی؟ 3- فقط هزینه بیمه گری عمر؟

آیا در شرکت های مختلف تفاوتی وجود دارد؟

از کارافتادگی دائم شامل چه مواردی هست؟
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

در اين باره شركت هاي مختلف بيمه رويه هاي مختلفي دارند. برخي از اونها براي مدت معيني مثلا 10 سال پرداخت ها رو به جاي بيمه گزار انجام ميدن و برخي كلا اين پوشش رو ندارند و عده اي تا پايان بيمه نامه ادامه ميدند.برخي با در نظر گرفتن ضرايب تعديل و برخي بدون ضرايب ادامه ميدهند.

در بين شركت هاي بيمه بر اساس اطلاعات بنده شركت بيمه ايران (بيمه مان) حق بيمه هاي معين شده در بيمه نامه را با ضرايب تعديل تا پايان مدت بيمه نامه ادامه داده و پوشش هاي تكميلي از بيمه نامه حذف ميگردد.

پايدار باشيد.