در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام. من میخوام بیمه عمر بخرم. هم دفترچه درمانی دارم هم بیمه تکمیل درمان دارم. چرا باید پوشش بیماری خاص و از کارافتادگی رو خریداری کنم؟ نماینده بیمه م اصرار داره این دو تا پوشش هم انتخات کنم. آیا کار درستیه؟

2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام.

دوست عزیز، قبل از ارائه توضیحات به شما بابت دارا بودن یک مشاور دقیق و مطلع بیمه ای تبریک عرض نموده و موارد زیر را به عرض می رسانم.

پوشش های بیماری های خاص در بیمه تامین اجتماعی بصورت کامل تحت پوشش نیستند. و پوشش از کارافتادگی در بیمه های عمر و سرمایه گذاری، با از کار افتادگی که بیمه تامین اجتماعی ارائه میدهند بسیار متفاوت است .

مثال:

اگر فردی مبتلا به بیماری خاص شود بطوری که نیاز به عمل پیوند کبد داشته باشد، هزینه های بیمارستانی و درمان ایشان بالغ بر 50 میلیون تومان خواهد شد. بیمه تامین اجتماعی در بیمارستان های دولتی بطور میانگین در خوشبینانه ترین حالت از این مبلغ حدود 10 میلیون تومان و بیمه تکمیل درمان با فرض دارا بودن حداکثر خدمات و پوشش ها 20 میلیون تومان از این مبلغ را تحت پوشش قرار میدهند. باز هم 20 میلیون تومان دیگر از هزینه ها باقی می ماند که فرد باید شخصا هزینه کند. در این موارد پوشش جبران هزینه های بیماری های خاص بسیار کمک کننده خواهد بود.

 * در صورتیکه فردی دچار از کارافتادگی جزیی و کامل گردد، بیمه تامین اجتماعی وی را از کارافتاده محسوب نمیکند. تنها از کارافتادگی کلی(بیشتر از 65%) و دائم مشمول خدمات ازکارافتادگی تامین اجتماعی خواهند شد.

با این اوصاف، هر فردی که سن بالای 20 سال داشته باشد و اقدام به خرید بیمه عمر نماید، بطور قطع و یقین نیازمند این دو پوشش با حداکثر تعهدات خواهد بود.

پایدار باشید