در قانون کار و قرارداد کار توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

دانلود قانون کار عراق

2 پاسخ
توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
خانم عزیزقانون کارایران مونده شماقانون کارعراق رومیپرسیدجای تاسف داره .برای شمامتاسفم.میخوای قانون کارعربستان روواسه دانلودبذارم واست....
توسط (109,450 امتیاز)
سلام. ممنون از پاسخ شما
حوزه کاری بیدبرگ قوانین بیمه، تامین اجتماعی و قانون کار برای تمام فارسی زبانان می باشد.

فارسی زبانانی هستند که نیاز به دونستن قوانین کار در کشورهای همسایه و دیگر کشور ها مانند اروپا، آمریکا و ... رو دارند.

با تشکر