در بیمه درمان تکمیلی توسط
من پدرم بازنشسته نيروهاي مسلح هست  و من ٣ سال هست ازدواج كردم و همسرم بيمه تامين اجتماعي عست .ميخواستيم بيمه مكمل درمان رو از نيروهاي مسلح بگيريم .چند نفر از اقوام با اين كه. بيمه تامين اجتماعي بودند مكمل درمان از طرف پدر يا پدر زنشون شده بودند .ميخواستم شرايطش رو بدونم .ممنون
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

شرایط و میزان تعهدات و مراکز طرف قرارداد بیمه ایران به ایثارگران (خانواده شهدا،جانبازان و آزادگان)

شرایط و میزان تعهدات بیمه ایران و لیست مراکز طرف قرارداد

حدود تعهدات

ردیف نوع تعهدات حداکثر تعهدات توضیحات
1 هزینه های درمان و بیمارستانی و اعمال جراحی بدون سقف بشرط بستری شدن در بیمارستان و مراکز جراحیday care (با بیشتر از 6ساعت بستری)آنژیوگرافی قلب وکلیه وسایرعروق ،،هزینه های عمل دیسک ستون فقرات وانواع سنگ شکن،بستری اعصاب و روان ،درمان سرطان ها و شیمی درمانی(بستری بیمارستانی و سرپایی و در مطب)-زایمان و سزارین -رادیوتراپی و تهیه و تامین کلیه تجهیزات ،داروها و پروتزهای مورد نیاز در حین جراحی و بستری به استثنای اقلام بهداشتی
2 جبران هزینه شش عمل جراحی مهم(اصلی) بدون سقف شامل قلب،مغزواعصاب(باستثنای دیسک ستون فقرات)وپیوندکلیه،کبد،ریه ومغزاستخوان
3 هزینه های پاراکلینیکی (1) بدون سقف شامل انواع اسکن،انواع سی تی اسکن،ماموگرافی،سونوگرافی،ام آرآی،انواع آندوسکوپی و اکوکاردیوگرافی،اسپیرومتری و سایر تستهای تنفسی ،،پلی سومنوگرافی
4 هزینه های پاراکلینیکی (2) بدون سقف تست ورزش، هولترمانیتورینگ نوارعضله،نوارعصب،نوارمغز،آنژیوگرافی چشم،بازتوانی قلبی- ریه وفیزیوتراپی در مراکز درمانی
5 هزینه جراجیهای مجاز سرپایی و بدون بستری بدون سقف مانندشکستگیها،گچ گیری،ختنه،بخیه،کرایوتراپی،اکسیزیون لیپوم،تخلیه کیست ولیزردرمانی(باستثناء رفع عیوب دید چشم)
6 هزینه رفع عیوب انکساردید چشم(برای هرچشم)بدون بستری بدون سقف چنانچه نقص بینایی هر چشم به تشخیص پزشک معتمدبیمه گر(قبل ار عمل)سه دیوپتر و یابیشتر باشد
7 جبران هزینه های آمبولانس
داخل شهر
خارج شهر
بدون سقف

وسایرفوریتهای پزشکی که نهایتاَ منجربه بستری شدن بیمه شده در بیمارستان می گرددو یا ترخیص از بیمارستان با نظر پزشک معالج

سایر تعهدات:
1)انواع ویزیتهای سرپایی و ویزیتهای کنترل سلامتی افراد دارای خطر بیماری بالا در منزل و مطب
2)انواع مشاوره های پزشکی و درمانی
3)انواع خدمات آزمایشگاهی
الف)جبران هزینه انواع آزمایشات تشخیصی طبی وانواع آزمایشات آسیب شناسی وتستهای آلرژی
ب) جبران هزینه آزمایشات ژنتیک صرفاَ برای جانباز و همسر جانباز و فرزندان اناث شهید قبل و حین بارداری
ج) جبران هزینه آزمایشات ژنتیک از قبیل آمینوسنتز ، پی جی دی و غیره
د) جبران هزینه آزمایشات چکاپ برای کل بیمه شدگان
 4)جبران هزینه انواع خدمات تصویر برداری بهمراه داروهای مصرفی و ست مربوطه
5)جبران هزینه اقدامات پاراکلینیکی شامل تزریقات ، انواع پانسمان (از جمله پانسمان ویژه جهت بیماران دارای زخم بستر و دیابت) ، سنداژ ، ساکشن ، فیزیوتراپی و توانبخشی ، اکسیژن تراپی در منزل و مرکز درمانی
  6)جبران هزینه انواع خدمات تشخیصی چشم پزشکی
7)جبران هزینه های روان درمانی ، مشاوره ، کاردرمانی ، آب درمانی(صرفاَ در مراکز درمانی) ، گفتار درمانی و شنوایی سنجی در مراکز درمانی ، توانبخشی ، روزانه و منزل
8)جبران هزینه های درمان ناباروری(بستری،سرپایی ودارو)ونگهداری اسپرم وفریزجنین تا یکسال
9)جبران هزینه های لیزر درمانی پوست از نظر زیبایی و ترمیم اسکار جهت جانباز در موارد مرتبط با مجروحیت
10)جبران هزینه های طب سوزنی و کایروپراکتیک  و طب سنتی و نوروفیدبک در سقف ویزیت پزشک عمومی
11)جبران هزینه خرید پیوند اعضاء حداکثر تا سقف 150.000.000 ریال برای دهنده با تائید بنیاد
12)جبران هزینه های جراحی فک وصورت جانبازان درموارد مرتبط با مجروحیت وباتائید بنیاد
13)جبران هزینه همراه و اتاق خصوصی جانبازان 70% ، والدین و همسران شهید بالای 60 سال وبیمه شدگان دارای معلولیت شدید (بدون نیاز به دستور پزشک و همچنین بدون نیاز به تائید بیمه گر)
14)مسمومیتهای داروئی جهت جانبازان اعصاب و روان
 15)جبران کلیه هزینه های داروهای عمومی و تخصصی اعم از بستری و سرپایی طبق فارماکوپه دارویی کشور ، فارماکوپه داروهای گیاهی کشور و پرداخت حق فنی نسخ و پرداخت اختلاف قیمت داروها با برندهای مختلف و هزینه لوازم مصرفی درمانی مانند سرنگ و ست سرم
16)جبران هزینه داروهای شیمی درمانی ، داروهای پیوند اعضاء و اختلالات رشد و همچنین داروهای اعصاب و روان ، قلبی ، آنتی بیوتیک ها مطابق با تجویز پزشک متخصص (نوع وارداتی و نوع داخلی) و داروهای وارداتی فقط با تجویز پزشک معالج متخصص و طبق دستور العمل بنیاد
17)جبران هزینه های ICU در منزل
18)جبران هزینه انواع تستهای تنفسی شامل بادی پلتیسموگرافی ، ارگواسپیرومتری ، رینومانومتری ، استفاده از IDACOMPACT ، UBT ، MCT ، IOS ، DLCO ، BODYBOX ، PEMAX  ، PIMAX ، SBO2 ، RV-TIC
19)جبران هزینه های پرستاری و مراقبتی متعاقب دستور پزشک معالج متخصص در مرکز درمانی و منزل توسط پرستار و مراقب با تائید بنیاد
20)هزینه درمانی بیماران بیمه شده در خارج از کشور جهت درمان پس از تائید سفارت ایران درآن کشوروطبق تعرفه بیمارستان درجه یک خصوصی محاسبه و پرداخت شود.
21)علی الحساب خرید دارو و تجهیزات پزشکی و هزینه مراکز درمانی غیرطرف قرارداد می بایست در قبال ارائه پیش فاکتور در وجه مرکز مربوطه پرداخت گردد.
22)جبران هزینه تهیه و کاشت حلزون شنوایی
23)جبران هزینه جراحی و کاشت سلولهای بنیادی
24)جبران هزینه اکسیژن هایپربار
25)جبران هزینه های تغییر جنسیت با مجوز پزشکی قانونی
26)جبران هزینه ست کارشناسی وکلیه تجهیزات مصرف شده حین جراحی بطورکامل وطبق فاکتور
27)جبران هزینه پرستاری یا مراقب در بیمارستان(غیر از هزینه همراه)
28)جبران هزینه های ارتز و پروتز در مراکز مربوط به بنیاد شهید و امورایثارگران
29)جبران هزینه ویزیت های تخصصی کمیسیون های پزشکی بنیاد شهید وامورایثارگران