در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام پدر من 4 سال سابقه بیمه داره و الان فوت شده من به تازگی کارهای مستمری پدرم رو انجام دادم و مستمری رو میگیرم ولی الان متوجه شدم که پدرم تو کارگاه دیگه ای و همچنین 2 سال سربازی بیمه داره.میتونم این بیمه رو به اون 4 سال اضافه کنم با این وجود که مستمریش برقرار شده؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر در زمان حیات نسبت به خرید سربازی اقدام میکردند جز سابقه می آمد اما بعد از فوت نمیتوان نسبت به سربازی اقدام نمود اما اگر سابقه ای داشته واطلاع نداشته اید میتوانید آن را اضافه کنید