در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
سلام

حدود 12 سال به صورت حق التدریس در یک دانشگاه دولتی تدریس کردم (به طور متوسط هفته ای 10 ساعت).بیمه ای برای من پرداخت نشده با توجه به اینکه الان بیمه تامین اجتماعی هستم .چطور میتوانم آن سالها را به سابقه کاری ام اضافه کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
از طریق اداره کار میتوانید سوابق مورد ادعای خود را احیا نمایید به شرط داشتن مدارک و مستندات