در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

در آیین نامه نامه بیمه زندگی و مستمری ذکر شده وام از محل بیمه عمر حداقل بعد از گذشت 2 سال تمام از پرداخت حق بیمه میتواند وام دریافت کند؛ اما چرا در برخی شرکت ها بعد از یک سال یا 6 ماه وام پرداخت میشود؟

چرا اینگونه عمل میشود؟ آیا تخلف از آیین نامه محسوب میشود

"ماده ۱۷- بيمه‌گذار مي‌تواند پس از پرداخت لااقل حق بيمه دو سال تمام تا ۹۰ درصد ارزش بازخريد بيمه نامه درخواست وام نمايد و بيمه‌گر متعهد به پرداخت آن است. ترتيب استرداد وام با توافق بين بيمه‌گر و بيمه‌گذار تعيين مي‌شود."

​2- ماده 2؛ تبصره ۲- قبول تعهد پرداخت سرمايه يا مستمري در صورت نقص عضو بيمه‌شده يا هزينه معالجات در بيمه‌نامه‌هاي زندگي ممنوع است و مؤسسات بيمه مي‌توانند اينگونه تعهدات را ضمن بيمه‌نامه مربوط قبول كنند.

پس پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه چرا اجرا میشود؟آیا با آیین نامه در تضاد هست؟

3- ماده ۱۴- مؤسسات بيمه بايد پس از تعيين منافع قابل تقسيم در آخر هر سال، سهم هر يك از بيمه‌گذاران از منافع مزبور را بر حسب توافق با بيمه‌گذار به عنوان حق بيمه يكجا براي افزايش سرمايه بيمه‌نامه يا افزايش ذخاير رياضي منظور و يا بصورت نقدي پرداخت نمايند.

منظور چیست؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
دوست عزیز در بعضی مواقع قوانین انعطاف پذیر هستن این تخلف شرکت نیست بلکه گاهی اوقات به هر مناسبتی و دلیلی از مرکز برای بیمه نامه ها مجوز های خاص داده میشه البته خیلی کم پیش میاد مثل تخفیفات 50 درصدی بیمه ها!!!!

در رابطه با سوال دوم شما این در تضاد نیست، قوانین بیمه عمر به صورت کلی از طرف بیمه ی مرکزی وضع شدن اما در برخی قوانین اختیاراتی هم به شرکت های بیمه داده شده مثل همین قانونی که شما فرمودین اگر تحقیق میکنین متوجه میشین که برخی شرکت ها این امتیاز رو به بیمه گذارها میدن و برخی نه، چون دادن این امتیاز برای یک شرکت بیمه نیازمند پشنوانه ی مالی خیلی قویه

برای سوال سوم : بیمه ی عمر در بخش سرمایه گذاری مثل حساب سپرده سرمایه گذاری کار میکنه وقتی شما مبلغ حق بیمه رو پرداخت میکنین اون پول در حساب شما ذخیره میشه و بعد از گذشت هر سال مقداری سود بهش تعلق میگیره حالا شما میتونین اجازه بدین این سود مجدد توی حسابتون باشه یا اینگه به صورت نقدی دریافت کنین که در حال حاضر شرکت ها این پول رو ترجیح میدن توی حساب بیمه گذار نگه دارن